L'. EQUIP: BONMATÍ CASTILLO, DAVID
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

SURROCA BARNILS, ANTONI (79')

Decepció dels figuerencs en un partit que tot i no jugar molt bé hem merescut guanyar davant un rival que ha millorat defensivament molt respecte al partit de la primera volta.
L'inici de partit ha estat bo per part dels figuerencs ja que els primers 15 minuts a part de dominar i jugar força bé han gaudit de 3-4 ocasions forces clares. Hem tingut dues bones jugades per banda esquerra, una bona  centrada d'en Rodri que no hi han arribat per poc al segon pal en Pol i en Joan i una bona passada de la mort d'en Joel que ha rematat en Rodri obligant al porter a fer una bona parada. A part hi hagut un xut creuat d'en Pol que ha sortit fora per poc, un bona rematada de cap a la sortida d'un corner i ens han anul.lat un gol xiulant una falta inexistent d'en Tubi al primer pal que no ha influit en la rematada de cap d'en Pol al segon pal que ha acabat al fons de la xarxa. A partir del minut 15 hi hagut una apatia general de l'equip, ja que només es tenia la possessió amb un ritme molt baix, sense profunditat i sense inquietar la porteria visitant, han estat 20 minuts "llençats" i desaprofitats, com si es donés per fet que el partit estava guanyat. Els torroellencs per la seva banda només han inquietat en un contracop que el seu davanter no ha pogut culminar bé ja que ha arribat fos a l'àrea. En aquests darrers 20 minuts els figuerencs només han gaudit d'una bona aproximació a porteria, ha estat una bona jugada col.lectiva que ha acabat amb una passada al segon pal que en Joan ha enviat per sobre el travesser.
El començament de la segona part ha estat molt fred per part de l'equip local, inclús els primers 5 minuts els visitants han tingut més l'esfèrica i s'han apropat a la porteria defensada per l'Ian encara que sense massa perill, han tingut dos corners. De mica en mica el conjunt entrenat per Arnau ha anat agafant el control i la possessió de pilota però a l'igual que als darrers minuts de la primera part sense generar perill amb un joc lent i massa horitzontal sense crear perill. Tot ha canviat als darrers 15 minuts de partit, el domini ha estat abassegador, amb l'equip jugant amb ganes i intensitat i creant 4-5 ocasions claríssimes per marcar però avui no era el dia, no s'han aprofitat les nombroses ocasions, unes vegades per manca de punteria, altres per les aturades del porter i una altra per veritable mala sort. Fins i tot ens han tornat a anul.lar un gol a en Rodri per un fora de joc més que discutible. El Baix Ter per la seva banda en aquest darrers 25 minuts no ha inquietat, no ha xutat a porteria i els darrers 15 minuts ha estat totalment tancat a la seva àrea per conservar el resultat, acabant molt cansat el partit.  Avui teniem la baixa d'en Mauro.
En definitiva, empat que deixa molt mal gust de boca tant als jugadors i cos tècnic com als aficionats, davant un rival clarament inferior que avui ha sabut jugar les seves cartes i a part de defensar-se molt bé ha tingut la fortuna de cares. Un partit que ens ha de servir per aprendre que s'ha d'apretar i fer la feina el més ràpid possible per no haver d'anar amb presses i nervis a última hora, i que no val a confiar-se.
El pròxim partit el jugarem contra el FE Palamós, un equip amb qualitat i que juga amb molta intensitat i integrat en la seva totalitat per jugadors de primer any, sense  dubte un partit molt difícil.... Força Unió!!!!