Resum Temporada

Gran Temporada la del conjunt figuerenc ja que s'han classificat en 4a posició d'una Lliga molt complicada en que la majoria d'equips estaven integrats per jugadors de 2n any amb l'excepció de Palamós, el Figueres i el Baix Ter (que ha acabat perdent la Categoria). Els figuerencs han aconseguit la millor classificació d'un equip de la Unió en aquesta mateixa Categoria en les darreres 8 temporades. Per plantilla s'hauria pogut aconseguir el tercer lloc (ja que Quart i Gironès eren equips de 2n any amb grans plantilles, dissenyats per pujar) però una mala ratxa tan de joc com de resultats en els mesos de Febrer i Març ho ha impedit.
Pel que fa al rendiment individual d'en Joel ha estat bo. S'ha d'assenyalar que tot i que va fitxar per la Unió per jugar per banda dreta o esquerra de la part atacant ja que te molt gol només ha estat utilitzat en 2-3 partits en aquesta posició, ha jugat tota la temporada de lateral (per la mancança que tenia la plantilla), ha estat el novè jugador de camp més utlitzat pel que fa a minuts.
En definitiva, ha estat una experiència agre-dolça per en Joel ja que pel que fa al grup de jugadors s'ha trobat un gran grup on s'ha integrat molt bé, esportivament ha crescut (degut al nivell dels companys als entrenaments)  i aprés molt (ja que ha hagut de jugar en un posició nova per ell). Però esportivament s'ha trobat un entrenador que no li ha donat oportunitats per jugar davant quan hi ha hagut molts partits que a l'equip li ha costat marcar, de fet hem estat el 9è equip que més gols ha marcat i el 4t menys golejat. 
Pel que fa al club ens hem trobat una entitat que pel potencial que te, no treu profit per tenir un rendiment tan esportiu com social més gran. A part el tracte rebut per part de l'entitat no ha estat el correcte (coneixem i portem molts anys al mon del futbol i sabem el que hi ha), a meitats del mes de Maig en Damià (el Coordinador) ens va dir que en Joel continuava la temporada vinent ja que el rendiment d'en Joel tot i jugar en una nova posició havia estat bo i ja haviem parlat quan vam fitxar que era per estar al club 2 temporades (si el rendiment esportiu no era dolent). La nostra sorpresa i alhora gran decepció va arribar a principis de Juliol quan Albert Carbó (el nou Coordinador) ens va informar que no contaven amb en Joel (pel Cadet B si) quan havia estat el 9è jugador de camp més utilitzat i mai hi va haver una queixa de part nostra en tota la temporada per no jugar a davant, en fi una mala experiència de la que s'ha d'aprendre. De seguida vam decidir sense cap dubte de tornar a casa nostra (al FC L'Escala), tot i tenir algun club que es va interessar per en Joel.