COS TÈCNIC
L'. EQUIP: QUIRANTE TOBOSO, PABLO
ENTRENADOR: TERRADELLAS BOU, ARNAU

TARGETES

Quarta victòria consecutiva i sisè partit sense perdre en un partit que l'equip ha estat molt superior al rival i ha jugat molt bé, el resultat ha estat molt curt pels mèrits fet pels figuerencs ja que no s'han aprofitat moltes ocasions clares de gol, segurament és el partit en el que l'equip ha creat més ocasions de gol.
Avui l'equip ha jugat ofensivment amb un 3-5-2 situant a un central de pivot, defensivament l'equip com sempre  amb el 4-4-2, inici de partit titubejant dels figuerencs ja que han concedit dues clares ocasions de gol, la primera al minut 2 en que Jose ha fet una gran parada a un gran xut del millor jugador local i la segona quatre minuts després en un u contra u que el davanter jonquerenc ha xutat al lateral de la xarxa davant la gran soritda de Jose que li ha tapat tot l'angle de tir. A partir del minut 10 el partit ha canviat totalment i els visitants han estat amos i senyors del partit, dominant i controlant el tempo, combinant molt bé i creant bones ocasions de gol, la primera ha estat un gran xut de fora l'àrea d'en Pol que s'ha estavellat al travesser, posteriorment en Joan ha tingut tres bones ocasions de gol que no ha pogut transformar i en Khalid n'ha tingut un altre amb un xut que un defensa ha desviat en última instància. S'ha arribat a mitja part amb 0-0.
La segona part ha començat molt bé ja que en s'ha marcat el 0-1 al minut en la primera aproximació a l'àrea local, ha estat en Rodri que ha finalitzat molt bé davant la sortida del porter una bona assistència d'en Pol després d'una gran jugada de combinació per banda dreta. Tota la segona part ha estat un autèntic monòleg dels figuerencs que han gaudit de 8-9 ocasions clares de gol per augmentar el marcador, entre elles un penal, les altre xuts que han sortit fora per poc, 4-5 grans parades del porter i un gol mal anulat a en Khalid d'un cop de cap suposadament per falta prèvia. Els últims 5 minuts de partit han estat d'un cert patiment per la parròquia figuerenca més per la incertesa del resultat que pel perill que han generat els jonquerencs ja que no han gaudit de cap ocasió de gol, només alguna pilota a l'olla que tant el porter com la defensa han resolt amb  molta seguretat.  Avui a part de les baixes de llarga durada, teniem la baixa de l'Ian que encara arrossega la contractura muscular i ens han vingut a ajudar el porter Cadet Jose.
En definitiva, nova victòria en un partit que l'equip ha estat molt bé i que el resultat ha estat curt pel que s'ha vist damunt el terreny de joc.
El proper partit de Lliga serà el Dissabte 13 de Gener a Campdevànol. Segurament abans del partit de Lliga farem un partit amistós per no estar tant de temps parats... Força Unió!!!!