ENTRENADOR: TERRADELLAS BOU, ARNAU

TARGETES

QUIRANTE TOBOSO, PABLO (61')
DORE ESCOBAR,  IAN (70')

Matí molt fred a Campdevánol amb temperatura vorejant els 0ºC, segona derrota de la temporada després de sis partits sense perdre en un camp molt difícil per l'equip visitant. Ha estat un partit en que els figuerencs no han notat que han estat molt temps parats (un mes sense jugar cap partit i 20 dies sense entrenar) ja que han jugat molt bé fins al minut 65 (fins que les forces han aguantat) però no han estat encertats de cara a portería, a destacar l'excessiva violencia amb que s'ha emprat l'equip local i el mal comportament dels seus jugadors.
Ja des de l'inici els empordanesos han dominat i portat el pes del partit, jugant molt bé a futbol. Els locals han marcat l'1-0 al minut 6 en la primera i única aproximació de la primera part a la porteria visitant, ha estat un gol espectacular ja que el davanter ripollès ha engaltat una gran volea al segon pal que ha entrat per tot l'escaire. Al conjunt figuerenc el gol no l'ha afectat i ha seguit fent una primera part espectacular, tancant al rival al seu propi camp i creant 4-5 ocasions clares de gol per com a mínim empatar el partit. Hem gaudit d'un xut d'en Rodri que ha sortit llepant el travesser, una rematada de cap d'en Tubi que no ha entrat de miracle, una gran jugada col.lectiva amb passada de la mort final que en Pol ha rematat que el porter ha interceptat increiblement, un xut d'en Pol des de l'interior de l'àrea en que el porter ha fet una gran parada i una gran jugada individual d'en Khalid que després de marxar de tres defensors ha superat al porter amb un xut creuat interceptant la pilota un defensor quan l'esfèrica ja entrava.
La segona part ha començat igual que la primera, molt bé, domini figuerenc i els locals defensant com podien i amb molta més agressivitat que a la primera part, suposem que ha estat una consigna del seu entreanador per canviar la dinàmica del partit. S'han gaudit de dues bones ocasions per empatar, si s'hagués marcat el partit hagués fet un tomb, la primera ha estat una passada de la mort d'en Guillem que en Rodri ha rematat un pèl massa creuat i la segona una gran jugada per banda dreta d'en Joel i en Joan que ha acabat aquest últim amb un molt bon xut creuat des de l'interior de l'àrea que el porter ha respost amb una gran parada. La jugada clau i degraciada del partit ha arribat als 20 minuts de la segona quan una errada en la sortida de pilota ha deixat sol al davanter local que ha afusellat a l'Ian, era el 2-0 que allunyava al conjunt d'Arnau Terradelles lluny de poder puntuar. Abans del segon gol l'arbitre ja ha perdonat la segona groga a un jugador local i a partir del segon gol el conjunt local ha estat encara més agressiu, i s'ha encarat en moltes jugades amb el public visitant que només protestava a l'arbitre (en cap cas li deia res als jugadors), al minut 61 en Joan Quirante ha estat victima d'una entrada excessivament dura ja que el jugador local s'ha desentés totalment de la pilota, en Joan s'ha hagut de retirat del terreny de joc amb un gran esquinç (suposem que haurà d'estar de baixa unes dues setmanes) i el jugador local increiblement només ha vist la tarjeta groga quan era mereixedor de rebre la vermella, després de l'entrada s'ha creat una petita tangana en que jugadors i Cos Tècnic s'ha recriminat vàries coses, el nº7 del Ripollès ha vist la segona groga quan estava a la banqueta,  no afectant als locals que han pogut acabar el partit jugant amb 11. Els figuerencs encara han intentat durant 7-8 minuts marcar per posar-se dins el partit però tot i apretar molt el porter local ha estat molt segur en pilotes aerees i sortint molt bé en pilotes a esquenes de la seva línia defensiva. Els últims 10 minuts si que l'equip ha baixat el rendiment, s'ha acusat el gran esforç fet durant tot el partit i s'ha baixat físicament i anímicament també s'ha acusat ja que es veia que era molt difícl poder redressar la situació. Els locals han tingut alguna aproximació a la porteria figuerenca i el tercer gol ha arribat en un despiste defensiu general. Avui a part de les baixes de llarga durada, teniem la baixa d'en Pau Martínez que li han fet una petita operació a l'ull.
En definitiva, derrota massa abultada pels mèrits fets per la UE Figueres ja que ha fet 60 minuts espectaculars en que calarament s'ha estat molt superior futbolísticament al rival, que ha fet un partit molt físic i agressiu i que en la fase final de partit ha emprat massa violencia sobre el terreny de joc i mals modals envers l'afició visitant.
En la próxima jornada ens enfrontem contra el CF Les Preses el Dissabte 20 de Gener a Vilatenim. Partit complicat davant un equip molt físic integrat per jugadors de segon any... Força Unió!!!!