COS TÈCNIC
L'. EQUIP: TERRADELLAS BOU, ARNAU

TARGETES

BATLLE PAGES, JOEL (79')

Empat molt meritori davant un gran equip format integrament per jugadors de segon any fet per pujar a Preferent i clar aspirant a assolir el Títol de Lliga juntament amb l'UE Quart. L'equips'ha defensat molt bé i ha sabut competir en tot moment davant un conjunt que ha jugat molt bé combinant i tocant molt i que a estones  li ha faltat major profunditat. Ofensivament l'equip figuerenc no ha generat gaires ocasions de gol i no ha tingut la posessió que normalment sol tenir.
La primera part ha estat de control i domini gironí però sense crear gairebé ocasions de gol ja que a part del gol ha tingut un parell de corners, la posessió ha estat local però no han tingut profunditat ja que han tocat molt lent i semblava que ja donavem per fet que guanyarien i no han apretat el que ens pensavem. Els figuerencs per la seva banda han aprofitat la primera que han tingut, sortida de pilota defectuosa dels locals  en que Kahlid roba l'esfèrica es planta davant el porter que aturà el xut, el rebot cau a peus d'en Pol que molt atent ramata al fons de la xarxa. A part del gol hem tingut dues bones opcions amb dues faltes directes que ha llançat l'Edu en faltes fetes sobre en Khalid i en Rodri. El gol local ha vingut en una falta lateral rematada de cap en que l'Ian fa una parada increible però amb la mala sort que l'esfèrica cau sobre un davanter local que l'engalta molt bé sortejant 2 defensors visitants que estaven sota pals. Amb l'1-1 tothom pensava que els locals apretarien de valent fins acabar la primera part però no ha estat així han seguit tocant molt però horitzontalment.
L'inici de la segona part ha estat igual que a la primera part, el conjunt local dominant i tenint la posessió però sense inquietar la porteria defensada per l'Ian. Ha estat a manca de 15 minuts que els locals han apretat i posat una marxa més gaudint de tres bones ocasions per aconseguir el gol de la victòria, una rematada de cap en una falta lateral en que l'Ian ha fet una grandíssima parada, en Tubi ha estavellat una pilota al pal (ha estat a punt de marcar en pròpia porta) tallant una jugada local després d'una bona jugada amb passada de la mort final i per últim a manca de 3 minuts per acabar han estavellat un xut de fora l'àrea en tot la creueta. Els figuerencs ho han intentat amb un xut de fora l'area d'en Pol que ha sortit desviat i han tingut l'1-2 a manca de 5 minuts per acabar quan en Khalid no ha pogut superar la sortida del porter local després d'haver driblat a 3 jugadors i enportar-se la pilota amb una mica de fortuna. A remarcar que els últims 6-7 minuts han estat de molts nervis per part del Gironès ja que veien que se'ls hi escapava la victòria, han acabat el partit amb dos petits enfrontaments entre els dos quips provocat pels jugadors locals molt nerviosos. A destacar l'actitut de l'entrenador local (que estava expulsat d'un altre partit) que al final del partit ha perdut els nervis i ha anat a increpar l'arbitre. Avui teniem la baixa d'en Joan encara lesionat. I com a molt bona notícia hem recuperat en Pau Puigbert que ha jugat 20 minuts després d'estar 3 mesos sense jugar.
En definitiva, grandíssim partit dels empordanesos davant un molt bon equip i que a més fa un gran futbol. Gran actitud i treball de tot l'equip figuerenc en un partit que als últims minuts hem tingut la fortuna que ens ha faltat a altres partits que ens ha permès puntuar en un camp  molt dificil.
El pròxim partit el tornem a jugar a Vilatenim contra l'AE Sant Gregori, un partit que no podem mirar la Classificació perquè no hi ha rival fácil, no val a confiar-se. Força Unió!!!!