ENTRENADOR: NOGUÉ RIERA, MARC

TARGETES

TURON SUÑER, NARCÍS (71')
FERRER GUARDIOLA, ROBERT (74')

Victòria clara i curta per les ocasions desaprofitades dels figuerencs davant un rival clarament inferior, en un partit que no s'ha jugat especialment bé.
Inici de partit molt bo, concretament els primers 10 minuts. Ja que a part de controlar el partit (que ha estat tot el partit) s'ha jugat molt bé i a part del gol  s'han creat 4 ocasions molt clares de gol. S'ha anul.lat un gol legal a en Rodri, s'ha estavellat una pilota al pal, en Khalid ha estat a punt de marcar després d'una gran jugada personal i el porter ha aturat un bon xut d'en Pol des de l'interior de l'àrea. El gol ha arribat després d'una centrada a l'àrea que la malentesa entre el porter i un defensa ha acabat amb un gol en pròpia porta en una jugada que no portava massa perill. A partir del minut 15 els figuerencs han baixat el ritme i el partit ha estat "avorridot" fins al final de la primera part. Els visitants només han xutat una vegada cap a porteria amb un innocent xut de fora l'àrea que l'Hugo ha neutralitzat
Els primers 25 minuts de la segona part han estat calcats als darrers minuts de la primera part, partit controlat, sense jugar gaire bé i sense crear ocasions de gol, tot ha estat molt relaxat en part perquè els gironins no han exigit més al conjunt figuerenc. Tot ha canviat als darrers 15 minuts en que els locals han pujat el ritme i han jugat més bé gaudint de 4-5 ocasions clares per ampliar el marcador i marcant el segon gol. Les ocasions han estat diverses, un xut d'en Pol en que el porter ha respost bé (ha fet 2-3 parades de mèrit), un parell d'ocasions d'en Rodri i una de l'Edu amb un xut que ha sortit un pèl creuat quan potser el millor era la passada ja que tenia dos companys sols. El gol ha arribat després d'una excel.lent jugada col.ectiva que ha acabat amb una gran passada a l'interior de l'àrea d'en Sergio cap a en Pol que ha fet la passada de la mort cap a Khalid que ha definit molt bé. El Sant Gregori per la seva banda no ha inquietat la porteria local.  Avui teniem moltes baixes: en Joan encara lesionat, en Joel malalt, en Tubi que estava de colònies i en Pau Puigbert que ha tornat a recaure. Ha debutat l'escalenc Jordi fitxat del CF Girona aquesta mateixa setmana i ens han vingut a ajudar 2 infantils: l'Hugo i l'Oriol.
En definitiva, partit discret dels empordanesos que a pesar de tot han estat molt superior als rivals.
Després de la parada de Carnaval recuperem el partit contra el CF Les Preses a Vilatenim el Dimecres 14, un partit exigent davant un rival molt físic però que si l'equip està al seu nviell habitual l'hem de tirar endavant. Força Unió!!!!