ENTRENADOR: TERRADELLAS BOU, ARNAU

TARGETES

SORIA LUCIO, JORDI MARC (68')
RIBEIRO GALVAO, JOSE EDUARDO (68')

Victòria en un partit en que l'equip tot i no estar molt bé ha tingut molta efectivitat davant un  rival que mai ha baixat els braços però que mai ha tingut opcions reals de puntuar.
Primers vint minuts on els empordanesos han tingut la pilota i han intentat portar la iniciativa però han estat molt imprecisos amb vàries pèrdues de pilota en zona de creació. Fruit d'aquestes pèrdues els blanencs han tingut dues bones ocasions per inaugurar el marcador, totes han vingut per la banda mitjançant el seu nº10 (sense cap mena de dubte es seu millor jugador), la primera ha estat una pilota robada pel 10 blanenc que ha fet una gran passada al seu davanter centre que ha driblat al seu marcador però no ha pogut superar l'Ian que ha fet una bona parada i la segona una internada també per banda esquerra amb passada al segon pal que ha acabat amb una rematada que ha sortit llepant el pal. Però al minut 20 ha arribat el gol figuerenc en la primera aproximació a la porteria local, el gol l'ha marcat en Khalid que ha finalitzat molt bé davant el porter després d'una gran passada d'en Pol. Els locals han quedat tocats amb el gol però això no ha servit perquè els visitants generessin perill, es tenia el control de la pilota potser sense tantes pèrdues. Però a manca de quatre minuts per arribar al descans ha arribat l'empat, ha estat novament el seu 10 que ha desbordat per la seva banda i acabat la jugada amb una passada de la mort al segon pal que el davanter ha rematat molt bé sense oposició. A la darrera jugada de la primera part ha tingut una ocasió molt clara, ha estat una falta lateral llançada per en Pol que ha rematat al primer pal en Rodri quan l'esfèrica ja entrava l'ha tret un defensor blanenc sobre la mateixa línia de gol el refús l'ha remata en Guillem obligant al porter a fer una gran parada i encara el refús l'ha rematat en Joan per sobre el travesser. La tònica d'aquesta primera part ha estat amb els figuerencs intentant controlar i combinar però amb moltes imprecisions i pèrdues sense generar pràcticament perill, degut a la pressió i intensitat dels locals.
La segona part ha canviat lleugerament tot i no jugar gaire bé s'ha intentat jugar però l'equip ha tornat a estar imprecís amb vàries pèrdues de pilota davant la bona pressió blanenca, els darrers 20 minuts ha canviat, s'ha ha jugat més directe i s'han creat 2-3 bones ocasions de les quals se n'han aprofitat dos. Al minut 5 en Rodri ha marcat l'1-2 transformant magistralment (la pilota ha entrat per tot l'escaire) una falta indirecta feta sobre ell mateix dins l'àrea (gairebé a la línia de l'àrea gran) després d'una "planxa". Amb el gol els locals han despertat mitjançant el seu 10 provocant primer un corner en una molt bona jugada per banda i en una altra després d'una excel.ent jugada per banda ha centrat al segon pal a on un davanter local ha xutat molt desviat. Després d'aquestes dues aproximacions els locals no n'han tingut cap més de clara, això si els nervis per lo ajustat del marcador i han sigut fins que hem marcat el tercer gol a manca de 6 minuts pel final. El tercer gol l'ha marcat l'Edu amb una molt bona rematada de cap en un llançament de falta lateral i el quart l'ha marcat en Rodri amb un altra gran xut de fora l'àrea que ha fet inútil l'estirada del porter local. A part dels gols s'ha tingut un xut de fora l'àrea de l'Edu molt fluixet quan podia haver avançat més, una falta directa d'en Pol i un intent de xut d'en Rodri des de l'interior de l'àrea que ha estat molt ben tapat per un defensa blanenc.  Avui tenim la baixa d'en Pau Puigbert.
En definitiva, victòria dels figuerencs tot i no fer un gran partit davant un rival que ha jugat amb molta intensitat i ganes.
El pròxim partit el jugarem a Vilatenim davant  el Quart, lider de la Categoria i ferm aspirant a pujar de categoria. Un partit en el que no tenim res a perdre i molt a guanyar. Força Unió!!!!