COS TÈCNIC
L'. EQUIP: BONILLO CARRILLO, JUAN MANUEL
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

En una tarda plujosa, derrota en un partit molt igualat davant un molt bon rival, un equip molt físic i molt treballat defensivament amb un punta que marca diferències i integrat per jugadors de segon any. Segurament el resultat més just hagués estat l'empat però una genialitat del seu millor jugador ha decidit el partit.
Només començar el partit en Joel s'ha hagut de retirar del terreny de joc degut a una forta entrada al turmell dret. La primera part ha tingut un guió que s'ha seguit tot el partit, domini i control del joc per part dels figuerencs amb els locals molt tancats i jugant amb molta intensitat per intentar aprofitar alguna contra.  Hi han hagut poques aproximacions amb perill cap a les porteries, ha estat una part amb molt migcampisme (igual que tot el partit). Pel que fa a les ocasions de gol, els banyolins no n'han tingut cap (han tingut un parell de corners i un parell de faltes que no han arribat a rematar entre els 3 pals), per la seva banda els figuerencs han tingut 4-5 corners i 3 faltes laterals, com a ocasions més clares hi ha hagut una rematada d'en Joan al segon pal que ha sortit per sobre el travesser després d'un llançament de cantonada i una falta lateral molt ben llançada per en Pol al primer pal que ha estat a punt de rematar en Rodri.
La tònica de la segona part ha estat la mateixa, domini i control figuerenc sense crear ocasions de gol (aquesta segona part no s'ha xutat entre els tres pals), les úniques aproximacions han estat una jugada per banda esquerra amb centrada al segon pal que per poc no ha pogut rematar en Khalid i una falta directa llançada per en Pol que ha sortit llepant el travesser. Per part dels banyolins han seguit igual de ben col.locats defensivament i jugant amb molta intensitat però amb la diferència que han estat molt més agressius (massa i tot) de fet els hi han mostrat 7 targetes grogues, ofensivament han aprofitat la primera que han tingut per marcar el gol (possiblement en fora de joc molt justet) amb una gran jugada individual; a part del gol i ja amb l'1-0 han tingut dues contres en que l'Ian ha fet dues grans parades. Avui per segon partit consecutiu disposàvem de la plantilla completa.
En definitiva, bon partit dels figuerencs, jugat amb molta intensitat i defensivament molt complet així com també pel joc desplegat ja que sempre ha tingut la possessió de l'esfèrica i s'ha tingut el partit controlat, el que ha mancat ha estat profunditat i crear ocasions de gol.
El pròxim partit el jugarem a Blanes davant  un molt bon rival, un equip integrat per jugadors de primer any en un camp que sempre és dificil puntuar. Força Unió!!!!