TARGETES

MARTIN COSTA, NICOLAS (72')
CEBRIÀ BISBE, QUIM (74')
PRETEL MARÍN, MARCO (77')

Derrota díficil de digerir, en un partit que el conjunt figuerenc ha començat molt bé però que s'ha anat desinflant mica en mica, davant un rival molt ben situat defensivament i molt físic però inferior que ha sabut aprofitar dues oportunitats per capgirar el marcador.
Bons primers cinc minuts dels locals, amb domini i control del joc i amb alta efectivitat, ja que el gol s'ha fet en la primera i única ocasió de gol de la primera part, ha estat una falta molt ben llançada per en Mauro, rematada per en Pol de semi-volea respost per una gran parada del porter i en Khlaid ha aprofitat molt atent el refús per rematar a plaer. A partir d'aquí incomprensiblement, ha baixat la intensitat de l'equip local i concentració perdent el control de partit, a part el Begur ha remuntat el partit en cinc minuts, els dos gols han estat calcats pèrdua innecessària al mig camp pasada en profunditat cap al seu punta esquerra que ha superat la defensa i ha creuat davant la sortida de l'Ian. La resta de la primera part ha sobrat pels interessos figuerencs, ja que no ha generat cap ocasió de gol i ha jugat amb poca intensitat i poca confiança perdent el control del partit davant un equip visitant que no ha generat més perill i que ha jugat molt còmode i bens situat defensivament.
Els primers vint minuts de la segona part la tònica del partit ha estat la mateixa que els darrers vint minuts de la primera part, baixa intensitat i poca confiança dels figuerencs que no han exigit ni molt menys als visitants que no ha passat per angúnies però tampoc han inquietat a l'Ian, només han tingut un parell de faltes laterals ben resoltes pels locals, semblava que el partit no anava amb ells (els figuerencs). Els darrers vint minuts han estat totalment diferents, domini aclaparador local i els visitants que no passaven de migcamp però el canvi de xip no ha servit per res ja que s'ha fet massa tard, l'equip ha jugat els darrers 10 minuts amb un 3-4-3 molt ofensiu i s'han generat 4-5 ocasions claríssimes de gol, un xut desviat d'en Jordi al segon pal quan ho tenia tot a favor, un bon xut exterior d'en Pau Puigbert que el porter ha respost amb una gran parada, un xut al travesser d'en Rodri, una jugada individual d'en Khalid que ha creuat excessivament davant la sortida del porter, una gran rematada de cap d'en Tubi que ha sortit llepant el pal i per acabar una bona acció dintre l'àrea d'en Joel que un defensa ha tret a l´últim moment.  Avui no teniem cap baixa.
En definitiva, derrota inesperada davant un rival clarament inferior que ha sabut aprofitar dues accions aïllades i la apatia del conjunt figuerenc durant bona part del partit, una derrota difícil d'entendre en que varis factors s'han ajuntat, apatia, males decisions tècniques i finalment mala sort de cara a porteria.
El pròxim partit de Lliga el jugarem a Llançà, un equip molt físic i que està darrera nostra encara que força allunyat, seria important guanyar per deixar als de Llançà totalment despenjats.... Abans gaudirem del Torneig MIC que ens servirà per desconectar... Força Unió!!!!