MIC 2018 (Del 28 Març al 31 Març)

(1º Partit Lligueta) (Dimecres, 28-3-2018)
UE FIGUERES 1 - KIJOMI FA (Suècia) 1
Empat just en un partit molt igualat. Bona primera part de l'equip amb força domini del joc i partit controlat ja que els suecs no han tingut cap oportunitat de gol. Els figuerencs a part del gol, només han tingut un parell més d'aproximacions perilloses. La segona part ha estat dels suecs, un equip molt físic i corpulent, han aconseguit el gol de l'empat i han tingut alguna ocasió més per avançar-se en el marcador, els figuerencs per la seva banda gairebé no han inquietat la porteria sueca. El gol figuerenc l'ha marcat en Pol.

(2º Partit Lligueta) (Dijous, 29-3-2018)
LEASSI FUKUOKA (Japó) 0 - UE FIGUERES 2

Partit totalment dominat pels unionistes davant un rival que només s'ha pogut defensar i que no ha inquietat mai la porteria local. Només la manca d'encert ha impedit una golejada ja que s'han desaprofitat moltes oportunitats de gol. Els gols figuerencs els han marcat en Sergio i en Pròpia Porta després d'una centrada a l'interior de l'àrea d'en Pol.

(3º Partit Lligueta) (Dijous, 29-3-2018)
UE FIGUERES 0 - BETHESDA SA (USA) 2

Derrota justa davant un equip d'una reconeguda escola nord-americana molt físic i amb qualitat. El primer gol ha arribat amb una gran jugada col.lectiva acabada en banda dreta amb passada de la mort i el segon ha vingut en un error en la sortida de pilota figuerenca. Ofensivament pràcticament no s'ha inquietat als americans, avui s'ha abusat en excés de voler sortir amb la pilota jugada davant la bona pressió alta de l'equip rival; ens ha faltat variar, sortir alguna vegada amb pilota llarga al punta perquè aquest descarregui i poder jugar a partir de migcamp per quan hi hagués pèrdua no fos tan perillós per la nostra porteria.

(1/8 Final Consolació) (Divendres, 30-3-2018)
UE FIGUERES 3 - FC CENTRAL LA (USA) 0

Molt bon partit dels figuerencs en un partit que s'ha sentenciat als darrers minuts però que ja a la primera part es podia haver sentenciat perquè s'ha gaudit de moltes ocasions clares de gol. Superioritat absoluta davant un equip que no ha inquietat mai la porteria figuerenca. Els figuerencs encara podien haver fet més gols però han perdonat molt. Els gols els han marcat l'Edu i en Khalid (2).

(1/4 Final Consolació) (Divendres, 30-3-2018)
KOGE BK (USA) 0 - UE FIGUERES 6

Exhibició de l'UE Figures en un partit completíssim davant un equip que s'ha vist totalment superat davant l'enorme superioritat que avui han mostrat els figuerencs. Domini des del principi al final jugant amb molta intensitat i una gran pressió avançada que han deixat KO a l'equip rival, a més s'ha jugat molt bé a futbol i s'ha estat molt efectiu de cara a porteria. Els gols els han marcat en Rodri (3), Edu (2) i Pau Puibert.

(Semifinal Consolació) (Dissabte, 31-3-2018)
UE FIGUERES 0 - DINAMO LOUSIANA (USA) 1

Derrota injusta la que ha patit avui el conjunt figuerenc ja que s'ha mostrat superior en tot moment al rival i només la manca d'encert de cara a porteria ha impedit que guanyessin el partit que els hagués portat fins a la Final. El partit ha començat amb un ensurt pels empordanesos perquè en la primera jugada els americans han estavellat la pilota al pal, ha estat un miratge ja que ha estat la única ocasió per ells en tot el partit a part del gol. Els figuerencs han tingut sempre el control del partit i han jugat molt bé amb un bon joc de toc i combinació i fent una pressió alta molt bona. A la primera part han tingut 4-5 ocasions claríssimes per marcar, primer ha estat en Pol que ha fet una vaselina que ha sortit llepant el travesser, en Khalid ha superat el porter en un contra un però quan la pilota entrava un defensa l'ha tret sobre la mateixa línia de gol, en Rodri ha fet una gran acció individual amb el posterior xut de dins l'àrea però el porter ha fet una gran parada, en Guillem ha rematat amb el peu una falta lateral que ha obligat al porter a fer una gran parada sobre la ratlla de gol quan tothom ja cantava el gol i per acabar en Tubi ha rematat de cap per damunt el travesser un llançament de corner. La segona part també ha estat de domini figuerenc però sense crear tantes ocasions de gol, recordem una xut d'en Khalid en que el porter ha fet una gran parada, un xut desviat d'en Joan des de l'interior de l'àrea, un xut fora l'àrea d'en Pau Puigbert i una rematada amb tot a favor al pal de l'Edu quan faltaven 2 minuts i encara amb l'empat a zero. A manca d'un minut ha arribat el gol visitant en la seva única aproximació a porteria de la segona part, ha estat una pèrdua a la banda esquerra figuerenca a migcamp amb la posterior centrada a l'esquena dels centrals acabat amb un espectacular xut des de fora l'àrea que ha entrat per tot l'escaire sense cap mena de dubte un autèntic golàs. Encara teniem un minut per empatar  anar als penals i hem pogut generar perill, primer hem posat la pilota a l'àrea en Rodri ha controlat i ha xutat però un defensa ha tapat el xut, el corner ha estat la última oportunitat per marcar, la rematada de cap d'en Pol ha sortit per sobre el travasser.
EN DEFINITIVA, EXCEL.LENT TORNEIG DELS FIGUERENCS, JA QUE  NOMÉS LA MALA SORT HA IMPEDIT A L'EQUIP GUANYAR LA CONSOLACIÓ, JA QUE EN EL PARTIT DE SEMIFINALS LA MANCA D'ENCERT I PER VERITABLE MALA SORT ELS HA IMPEDIT JUGAR LA FINAL. MOLT BONA ACTITUT DE L'EQUIP, EN UN TORNEIG QUE L'EQUIP SURT MOLT REFORÇAT. L'ENHORABONA I FELICITATS NOIS !!!!