L'. EQUIP: QUIRANTE TOBOSO, PABLO
ENTRENADOR: TERRADELLAS BOU, ARNAU

TARGETES

PUIGBERT MUÑOZ, PAU (19')

Empat injust, en un partit que el conjunt figuerenc ha merescut guanyar però la manca d'encert de cara a porteria els ha condemnat. Un partit gairebé calcat al darrer del MIC i a alguns dels darrers partits de Lliga.
Primers vint minuts molt ben jugats dels figuerencs amb control del partit i creant ocasions de gol davant un equip local molt tancat al seu camp per intentar aprofitar les contres a través del seu punta Enzo. L'equip ha gaudit de 3-4 clares ocasions de gol que no ha aprofitat, i ha marcat en l'acció més difícil després d'una combinació entre en Rodri i en Khalid que aquest últim ha acabat amb un espectacular xut amb la cama esquerra des de la frontal de l'àrea que ha entrat per tot l'escaire. A partir del gol els locals han canviat el guió fent una molt bona pressió alta que ha dificultat molt el joc figuerenc que els hi ha costat molt arribar a porteria. El gol ha arribat a manca d'un minut per acabar la primera part en una espectacular contra del seu punta després d'una pèrdua a migcamp, a part del gol els locals anteriorment només ha tingut una ocasió de gol després d'una contra que el seu davanter ha finalitzat creuant excessivament l'esfèrica.
La segona part ha estat dominada del principi al final pels figuerencs amb joc combinatiu i jugant amb intensitat. Els llançanencs amb l'empat ja han jugat igual que al principi del partit, defensar-se amb ordre i tancats al seu camp i ofensivament només han gaudit d'un xut de fora l'àrea que ha anat mansament a les mans de l'Ian. Ofensivament els visitants han tingut ocasions de tots colors però no s'ha estat encertat de cara a porteria, recordem dos xuts al pal, dos uns contra un amb el porter, dues bones parades del porter local a xuts de dins l'àrea i dues pilotes que han sortit fora per poc (llepant el pal)...  Avui  teniem les baixes d'en Sergio, en Joan i en Mauro.
En definitiva, empat amb regust amarg perquè avui el conjunt figuerenc ha merescut guanyar el partit ja que a part de tenir sempre el partit controlat, ha jugat molt bé fent un joc de toc i combinació i creant moltes ocasions de gol, la manca d'efectivitat de cara a porteria ha estat determinant.
El pròxim partit serà el Derbi contra el Peralada i el jugarem a Vilatenim, un equip molt físic i difícil de superar encara que teòricament si estem concentrats i estem al nostre nivell hem de guanyar... Força Unió!!!!