COS TÈCNIC
L'. EQUIP: MENDOZA MORENO, ANTONIO
ENTRENADOR: HARO FERNANDEZ, DANIEL

TARGETES
En una nova tarda primaveral victòria justa en un partit que el conjunt figuerenc ha estat superior però que li ha costat entrar en el partit ja que fins al minut 20 de partit no ha generat perill i ha concedit el gol que avançava als rosincs als minuts inicials.
Inici titubejant dels locals que han aprofitat els visitants per avançar-se en el marcador després d'una pèrdua innecessària a migcamp. A partir del minut 15 els locals han passat a ser clars dominadors del partit, abans del gol el porter ha fet una gran parada després d'un xut d'en Pol a la sortida, d'un corner. El gol ha arribat després d'una bona jugada per banda esquerra amb passada fina de l'Edu a l'espai que ha deixat a en Pol davant el porter per acabar definint a la perfecció. Els següents 10 minuts han estat totalment dominats pels locals però sense crear moltes ocasions clares de gol, en recordem un bon xut d'en Guillem amb una gran parada del porter i una rematada de cap d'en Tubi a la sortida d'un corner.  Els darrers cinc minuts els visitants s'han tret de sobre el domini local i han inquietat la porteria defensada per Ian en el llançament d'una falta lateral.
Segona part totalment dominada pels locals davant un equip rosinc que s'ha vist desbordat i ha acusat molt el cansament pel desgast fet a la primera part. El segon gol l'ha fet en Sergio després d'una gran passada d'en Jota en finalitzar amb un bon xut creuat des de l'interior de l'àrea, el tercer l'ha fet en Khalid també des de l'interior de l'àrea amb un xut creuat després duna gran passada d'en Guillem i l'últim gol ha estat molt estrany ja que després d'una centrada lateral al primer pal d'en Joan en Khalid ha rematat amb l'esquena davant la passivitat de la defensa i porter visitant. En aquesta segona part s'ha de dir que l'arbitre ens ha assenyalat 7-8 fora de jocs dels quals 3 clarament no eren, a més ha anul.lat un gol legal a en Rodri i s'han estavellat dues pilotes al pal, la primera ha estat en Joan amb un xut des de l'interior de l'àrea i el segon ha estat en Mauro que ha estavellat la pilota al travesser després d'un gran xut des de fora l'àrea. Els rosincs no han inquietat en cap ocasió la porteria figuerenca. Avui  no teniem cap baixa.
En definitiva, victòria clara i merescuda dels locals en un partit que ha començat malament però que al final l'equip figuerenc s'ha acabat imposant clarament.
El pròxim partit serà el que tenim endarrerit al camp de l'Olot i el jugarem el proper dimarts, un partit que sense cap mena de dubte serà complicat i important perquè si el guanyem haurem fet un pas molt gran per intentar assolir la  quarta posició en Lliga... Força Unió!!!!