ENTRENADOR: TERRADELLAS BOU, ARNAU

TARGETES

BRITOS MACH, POL (61')
DORE ESCOBAR, IAN (67')
Tarda-nit de primavera amb victòria pels figuerencs en un partit molt igualat que l'ha decantat l'efectivitat de cara a porteria.
Bon inici de partit dels empordanesos dominant i controlant el joc, a més en la primera aproximació a la porteria olotina s'ha fet el gol que ha arribat després d'una gran jugada per banda esquerra entre en Rodri i en Jordi amb passada de la mort final d'aquest últim que ha transformat en gol en Pol. Els locals no inquietaven la porteria figuerenca, el conjunt empordanès tenia el partit controlat, dominant i combinant bé, això si sense crear excessiu perill. Recordem una rematada de cap d'en Tubi que ha sortit desviada, una centrada al segon pal d'en Joel que no ha arribat a rematar per poc en Rodri i un xut de fora l'àrea d'en Pol que ha sortit lleugerament desviat per damunt el travesser. Els garrotxins han gaudit de l'única aproximació amb perill a la porteria defensada per l'Ian en una jugada individual del seu davanter centre (el seu millor jugador) que finalment en Tubi ha tapat el xut ja dins l'àrea i després han intentat un xut des de gairebé migcamp que l'Ian ha parat sense problemes.
Els primers 10 minuts de la segona ha estat pletòrics per part dels visitants ja que han creat 3 ocasions clares de gol, la primera en Rodri s'ha plantat davant el porter desprès d'una gran jugada de combinació i ha ha fet una vaselina que ha sortit lleugerament desviada, després ha estat l'Edu que ho ha provat amb un xut de fora l'àrea que el porter ha parat bé i per últim en Pol ha xutat per damunt el travesser un xut des de l'interior de l'àrea per la seva banda els olotins no han passat de migcamp. A partir de llavors tot ha canviat, els figuerencs han baixat el ritme i el conjunt local ha començat a entrar en el partit i s'ho han començat a creure, encara ha canviat més quan els garrotxins han empatat el partit després d'una passada a l'espai que ha resolt molt bé el seu davanter amb una gran vaselina. Amb el gol els olotins han passat a dominar i durant bastants minuts ha estat més a prop el 2-1 favorable als locals que no pas el 1-2, han tingut dues-tres aproximacions amb perill i en una d'elles han obligat a l'Ian a fer una gran parada, en aquests instants els figuerencs no passaven pràcticament de migcamp, llavors els empordanesos han tingut una gran ocasió després d'una gran jugada per banda dreta d'en Khalid que en Rodri a l'interior de l'àrea ha rematat de cap desviat i al cap de dos minuts una altra gran jugada per banda dreta d'en Khalid l'ha pentinat de cap al primer pal en Sergio cap al segon pal lluny de l'abast del porter local, era l'1-2 (faltaven encara sis minuts). Fins al final del partit el conjunt local s'ha seguit apropant a la porteria figuerenca i han posat la por al cos als visitants en un parell d'ocasions, en una falta lateral llançada cap al segon pal que no han rematat per poc i en una rematada de cap a la sortida d'un corner que ha sortit lleugerament desviada per sobre el travessser.  Avui  teniem les baixes d'en Jota i Pau Puigbert.
En definitiva, victòria ajustada dels empordanesos en un partit molt disputat i igualat.
El pròxim partit serà important per posar distància amb l'EF Ripollès en la Classificació, un partit complicat davant un equip molt dur i físic integrat per jugadors de 2n any... Força Unió!!!!