L'. EQUIP: QUIRANTE TOBOSO, PABLO
ENTRENADOR: TERRADELLAS BOU, ARNAU

TARGETES

VIDAL SALA, MARC ((79')
Cinquena victòria consecutiva i setè partit sense perdre dels figuerencs, en un partit molt igualat en que s'ha decantat als darrers 10 minuts en que els figuerencs han generat molt perill i a més han marcat els dos gols, davant un rival molt físic que mai ha abaixat els braços i ha posat les coses molt difícils al conjunt empordanès.
Només començar el partit els locals han sorprès la defensa figuerenca ja que una pilota entre els dos centrals l'ha rematat el punta local al pal, ha estat tot un ensurt però ha estat l´únic en tota la primera part a la porteria defensada per Ian a part del gol. Els empordanesos han estat amos i senyors d'aquesta primera part controlant i dominant el joc amb un molt bon joc combinatiu això si creant poques ocasions de gol encara que bastant clares. Recordem una  jugada d'en Joel per banda dreta amb centrada final que en Pol ha rematat des del punt de penal lleugerament desviat, una rematada de cap d'en Sergio després d'una molt bona centrada de l'Edu al segon pal obligant al porter a fer una gran parada. Dos xuts de fora l'àrea d'en Khalid i l'Edu i finalment a manca d'un minut per arribar al descans en Khalid ha fet un mal control quan s'havia quedat sol davant el porter després d'una gran passada filtrada de l'Edu. La defensa figuerenca ha estat molt séria i no ha deixat crear perill als puntes locals. Han aconseguit avançar-se al marcador a mitjans de la primera part després de que l'arbitre sense voler interceptés una passada figuerenca en la sortida de pilota i el mig local ho aprofités per fer una gran centrada entre els dos centrals (aprofitant que havien quedat descolocats per lo inesperat de la jugada) que ha rematat de cap de forma impecable el golejador garrotxí, el gol no ha afectat al joc visitant ja que han seguit igualment dominant i jugant molt bé a futbol.
La segona part ha estat bastant diferent després d'un bon inici dels figuerencs controlant i dominant (encara que no juant tant bé com a la primera part), tot i així hem tingut un xut de fora l'àrea d'en Rodri que ha sortit llepant el travesser, tot ha fet un gir a partir del minut 10 ja que els de Les Preses han agafat la iniciativa i han apretat de valent  amb un joc directe que ha fet molt mal a la defensa visitant creant vàries ocasions clares de gol, hem comtat un vaselina al travesser en un contra-u, dues grans parades de l'Ian a xuts des de l'interior de l'àrea i un contra-u que els seu ha creuat excessivament,  i quan més a prop semblava que estava el 2-1 ha arribat la expulsió del seu punta (el seu millor jugador) al minut 70 i tot seguit en la primera aproximació a la porteria local en Khalid ha fet l'1-2 amb una gran rematada de cap en una falta lateral molt ben executada. Després tot ha canviat, els figuerencs ha passat a dominar totalment i han fet l'1-3 amb una gran vaselina des de gairebé migcamp d'en Rodri després d'una pèrdua en una mala sortida de pilota dels garrotxins. Els darrers minuts els empordanesos encara ha tingut dues bones ocasions per ampliar l'avantatge, primer un xut d'en Guillem de fora l'àrea que ha aturat bé el porter i la segona una rematada al pal d'en Tubi a la sortida d'un corner. Avui  teniem les baixes d'en Pau Martínez i Jota.
En definitiva, victòria justa i important dels figuerencs per refermar la 4ºposició en Lliga davant un rival que mai ha abaixat els braços i ha competit en tot moment.
El pròxim partit el juguem a Vilatenim contra l'EF Gironès un equip fet per pujar format íntegrament per jugadors de 2n any i que a hores d'ara s'està jugant la Lliga. Tot el que sigui puntuar serà un gran resultat... Força Unió!!!!