BLASCO MARTINEZ, MARC (24')
CANO MARTINEZ, JORDI (37')
PARRAMON GARCIA, JORDI (40')
PAU SERRA, TONI (60')
Quarta victòria consecutiva i sisè partit sense perdre dels empordanesos, en un partit molt competit davant un rival que com a la primera volta ha estat excessivament agressiu. Una victòria important ja que ha estat davant un rival directe.
Inici de partit fulgurant dels locals ja que al primer minut han inaugurat el marcador en una jugada per banda esquerra entre Rodri i Jordi finalitzada a l'interior de l'àrea per en Khalid. Tota la primera part ha estat dominada pels unionistes això si sense crear masses ocasions clares de gol, en recordem un parell davant un rival molt físic que es defensava amb ordre, molta intensitat i a estones amb excessiva duresa. Els ripollesos per la seva banda pràcticament no passaven de migcamp, només els hi recordem una aproximació amb perill a la porteria defensada per l'Ian i ha estat abans de l'expulsió del davanter visitant al minut 24, a partir de l'expulsió els visitants només s'han defensat.
La segona part ha estat clarament controlada i dominada pels unionistes. A partir del minut 20 d'aquesta segona part els ripollesos han acusat molt el cansament i llavors els locals han gaudit de 3-4 ocasions de gol clares per ampliar l'avantatge i sentenciar el partit. Els minuts anaven passant i no arribava el gol de la tranquilitat, encara que els visitants no passaven de migcamp i havia un cert nerviosisme en la parròquia figuerenca per l'incert del resultat ja que en qualsevol jugada aïllada podia arribar el gol de l'empat. Però el 2-0 ha arribat a manca de 3 minuts per acabar i ha estat novament marcat per en Khalid després d'una gran jugada individual. Avui  teniem les baixes d'en Joel i Pau Puigbert.
En definitiva, victòria justa i important dels figuerencs davant un rival directe, en un partit molt competit davant un equip rival integrat per jugadors de 2n any, físic i molt agressiu.
El pròxim partit el juguem a Les  Preses en horari estrany per ser Futbol base, el Diumenge a les 5h... un partit per seguir amb la bona ratxa que porta l'equip... Força Unió!!!!