L'. EQUIP: TORRAS COSCOY, MANEL
ENTRENADOR: SALINAS MONTENEGRO, JUAN CARLOS

TARGETES

FERNANDEZ RUIZ, POL (34')

Victòria clara i curta pels mèrits dels figuerencs, en un partit que no s'ha patit gens encara que el marcador pugui indicar el contrari, els dos gols visitants han arribat en dues jugades aïllades als dos últims minuts i quan han marcat el segon l'arbitre ha xiulat el final de partit.
Inici fulgurant dels locals ja que han marcat als 50 segons després de la sacada inicial en una jugada col.lectiva que ha acabat amb una gran assistència de Rodri a l'interior de l'àrea cap a Pol  que ha resolt amb un gran xut. Amb el gol els figuerencs s'han relaxat i han estat 20 minuts sense inquietar la porteria garrotxina. Es tenia controlat el partit perquè els visitants no inquietaven però el joc no era fluid, el nostre migcamp estaba molt imprecís i a estones desaparegut. Als darrers 15 minuts això ha canviat, l'equip ha fet un pas endavant, ha combinat molt bé, ha dominat i ha creat ocasions de gol. A part del segon gol, ens han anul.lat un gol a en Rodri per un fora de joc molt justet, en Khalid després d'una gran jugada individual no ha estat encertat davant la sortida del porter (ha creuat excessivament l'esfèrica) i per últim en Khalid ha fet una rematada de cap que ha sortit  lleugerament per sobre el travesser després d'una gran centrada de Rodri. El segon gol l'ha fet en Rodri de penal, en un jugada col.lectiva que ha acabat amb un clar penal comès sobre el mateix Rodri quan ja es quedava sol davant el porter. Els visitants per la seva banda ho ha intentat amb un parell de xuts llunyans i amb un parell de centrades que no ha inquietat a l'Ian
Els primers 20 minuts de la segona part han estat de total domini local, combinant i gaudint a part del tercer gol de 2-3 bones ocasions de gol. En Rodri  ha fet un bon xut que ha aturat el porter, en Khalid ha xutat un pèl massa creuat després d'una bona jugada col.lectiva i en Guillem ha tingut una bona pilota a l'interior de l'àrea però seu xut ha estat centrat i fluixet. El gol ha arribat després d'una bona jugada per banda esquerra en que han intervingut en Joel, en Guillem i l'assistència final de gol d'en Sergio cap a en Khalid arribant per la banda dreta que ha definit molt bé davant la desesperada sortida del porter visitant. Fins al minut 20 s'han pogut marcar el quart gol. Després als darrers 20 minuts tot i controlar el partit no s'ha jugat gaire bé (s'ha perdut el migcamp) i no s'han generat ocasions clares de gol, s'han intentat dos xuts de fora l'àrea (Puigbert i Sergio). Els visitants per la seva banda tot i tenir controlat el partit i tenir un lleuger domini no han creat ocasions clares de gol, han tingut un còrner i un parell de faltes laterals que no han arribat a rematar entre els tres pals i un parell de xuts fora l'àrea que l'Ian ha neutralitzat sense problemes i han concedit dues contres molt perilloses als figuerencs, una ben resolta pel porter i l'altra amb un fora de joc xiulat molt justet.  Als dos darrers minuts els visitants han marcat els dos gols, el primer ha estat una falta a favor dels figuerencs mal llançada (ha anat curta) i mal defensada (no hi havia ningú a la frontal per la caiguda) generant la contra letal dels garrotxins que ha estat molt ràpida i finalitzada amb un gran xut fora de l'àrea davant el que l'Ian no ha pogut fer res; el segon ha estat una pèrdua innecessària a mig camp que ha acabat amb una passada a l'àrea amb avantatge  pels centrals figuerencs que s'han relaxat i després d'un parell de rebots i mals refusos ha acabat rematant el davanter visitant des de l'interior de l'àrea a porta buida, només marcar el gol l'arbitre ha xiulat el final del partit. Avui disposàvem de la plantilla completa. Només teniem la baixa de l'Arnau que té una lesió de llarga durada.
En definitiva, bon partit dels figuerencs en línies generals encara que força irregular, i jugat i controlat a ratxes.
El pròxim partit és el darrer de la primera volta, és clau perquè si aconseguim guanyar contra un rival directe haurem fet un pas important per aspirar a quedar entre els quatre primers. Serà sense cap mena de dubte un partit difícil davant un bon rival en un camp complicat. Força Unió!!!!